Iep Houtwerk

Adres Einsteinstraat 51
Numansdorp
Telefoon 06 14382830
Email info@iephoutwerk.nl
Website www.iephoutwerk.nl
Routeplanner Klik hier voor een op maat gemaakte route middels Google maps
Sluiten Sluit het contact venster

Wat is IEP HOUTWERK  

IEP Houtwerk is opgericht door Matthijs van Ipenburg. In de jaren negentig werkte hij voornamelijk in midden Frankrijk, en later in Parijs. Sinds 2003 is Matthijs aan het werk in Nederland, en in 2009 opende hij zijn eigen zaak in Numansdorp, Zuid-Holland.
IEP Houtwerk importeert zelf hout en verwerkt met dit hout van stam tot eindproduct.

Persoonlijk en secuur

IEP hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Een meubel staat misschien wel tientallen jaren in uw ruimte en wordt in sommige gevallen zelfs doorgegeven aan volgende generaties. Daarom is het van belang dat u precies het product krijgt dat u wenst, de perfecte combinatie van onze expertise en uw smaak. U kunt daarom altijd bij ons langskomen, tijdens alle stadia van het ontwerp. IEP is zeer secuur, met veel aandacht voor detail en een sterke nadruk op afwerking, en betrekt u graag in een voor u comfortabele mate bij het vervaardigen van uw meubels.

Duurzaam en tijdloos

IEP maakt naast puur houten meubels ook houten meubels met delen van roestvrij staal of ijzer. Dit levert zeer stevige meubels op, met een tijdloos design waarin het moderne en het natuurlijke elkaar op vloeiende wijze treffen. Deze combinatie van materialen resulteert daarbij in een meubelstuk dat generaties lang meegaat.

Uitgebreid netwerk

IEP voert ook grote opdrachten uit, zoals de inrichting van bedrijfspanden of horecagelegenheden. Middels een uitgebreid netwerk van zorgvuldig geselecteerde zelfstandigen is geen opdracht te groot voor IEP. Alle projecten worden persoonlijk door Matthijs van Ipenburg begeleid waardoor de kwaliteit is gewaarborgd. Hierdoor is IEP in staat de garantie te geven dat elke opdracht volgens afspraak wordt volbracht. IEP onderscheidt zich doordat het prat gaat op een secure en perfecte afwerking en schuwt daarbij geen enkele uitdaging: alles is mogelijk.
 

Drupal SEO